Нова информация за убийството на Нотариуса в София

Целият ресурс на СДВР е включен

Нова информация за убийството на Нотариуса в София | StandartNews.com

Разследващите убийството на Мартин Божанов - Нотариуса в София с нови разкрития по случая.

„Този човек е бил интересен през годините. В Софийската градска прокуратура е имало подадени сигнали за заплахи от негова страна към магистрати. Работи се усилено и за имотни измами. Не мога да кажа за прокурорски рекет. Имаме подадени сигнали от магистрати, които не са прокурори. Няма заподозрени“, обясни градският прокурор на София Илиана Кирилова, цитирана от bTV.

София под блокада! МВР проговори за убийството

Тя уточни, че е Божанов е известен покрай откраднато през 2004 г. дело от Върховния касационен съд срещу Слави Крашевски, нотариус с отнемани права и десетки наказателни производства.

Първи подробности за убийството в София. Ето коя е жертвата

Делото изчезва от адвокатската стая на съда по време на обедната почивка, заедно с оригинални документи по него. За кражбата е водено досъдебно производство срещу човек на име “Мартин Божанов” и негов роднина с име “Бойко Божанов”, но за изхода на делото няма данни.

Извънредна ситуация, полицията в София на крак

„В момента се извършва оглед. Умоляваме гражданите, ако имат информация, да съдействат. Всички сили са вдигнати на крак. Работим. Веднага след сигнала е реагирано. Целият ресурс на СДВР е включен“, обяви главният секретар на МВР Живко Коцев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай