Наръгаха до смърт 19-годишна в Хасково

Наръгаха до смърт 19-годишна в Хасково | StandartNews.com

Хасково. 19-годишно момиче от Хасково е било убито, съобщиха от пресцентъра на МВР. На 1 ноември, към 16.00 часа на тел. 112 е получен сигнал от 24-годишна жителка на Стара Загора, която съобщила, че не може да влезе в дома на 19-годишната си сестра в Хасково. Тя заявила, че отвътре чува гласа и на 3-годишната си дъщеря, която била оставила на сестра си да я гледа.

Полицаи и пожарникари по-късно открили в жилището тялото на 19-годишната. Изяснено е, че момичето е починало в резултат на прободни рани. След оперативно-издирвателни действия, хасковските криминалисти установили и задържали заподозрения в извършването на тежкото криминално престъпление - 18-годишен от сливенско село.

В хода на разследването станало ясно, че преди месеци извършителят е имал връзка с 24-годишната. В дома на сестрата, той отишъл за да се срещне с нея, но като не склонил по-младата жена да му позволи да остане, я нападнал. Към 19.00 часа вчера, той е бил задържан в района на автогарата в Стара Загора.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Предстои да бъде поискана за него мярка „задържане за 72 часа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай