Напрежение в Столипиново: Закопчаха Кадрито с хероин

500 недоволни от полицейската акция роми се събраха в махалата, искат оставката на военния министър Каракачанов

Напрежение в Столипиново: Закопчаха Кадрито с хероин | StandartNews.com

Известният наркодилър от Кричим - Кадрито, е задържан при акцията на полицията в ромския квартал Столипиново. Той е бил пипнат с половин килограм хероин, пише TrafficNews.bg. Заедно с него е имало още трима души, които също са с белезници.

От същата кола, в която е бил наркодилърът, се е опитал да избяга пети човек, който е влязъл в механа, разбита по-късно от полицаите. Те тръгнали след него, за да го задържат.

Късно вечерта Столипиново се напълни с полици, а огромна тълпа роми се събра на ул. "Правда", където е механата. От снимките,  изпратени от читатели се вижда, че в заведението е изпочупено всичко - маси, столове, посуда, както и телефон на един от хората вътре. 

Около 200 - 300 души викат "Мафия"! Ромите недоволстват, че  полицаите ги накарали да легнат на земята. Те твърдят, че не са намерили нищо, нямало наркотици, и са крайно възмутени от агресивното държание на полицаите. На ул. "Крайречна" също са влизали в заведение.

Множеството е освиркало преминала полицейска кола с викове: "Оставка на Карачанов". Не е ясно защо името на вицепремиера и военен министър е замесено в полицейската акция.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай