Намериха тяло на жена. Изчезналата IT специлистката ли е?

полицията още мълчи

Намериха тяло на жена. Изчезналата IT специлистката ли е? | StandartNews.com

Приятели на обявената за издирване 47-годишна Алена Щерк откриха тяло на жена. По-рано през деня те се организираха да я търсят, предаде Нова тв.

Тяло на жена е намерено в района на пречиствателна станция до Батановци, край Перник - по пътя за Радомир, предава на свой ред БНТ.

Според източници на "По света и у нас" роднини на откритата жена твърдят, че панталонът, с който е обута, отговаря на този, с който е била облечена изчезналата IT специалистка Алена Щерк. Мястото е отцепено от полиция и в момента оперативно-следствена група и съдебни медици пътуват натам, за да започнат оглед.

Сигнал за изчезването на Алена беше подаден на 27 май от нейните деца. От МВР и прокуратурата обаче все още не могат да потвърдят, че откритото тяло е на IT специлистката.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в кв. „Бояна”.

„Тя е била видяна в четвъртък вечерта на ул. „Солунска”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с дрехи. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала притеснена и забързана”, каза Любомир Методиев, който е близък неин приятел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай