Неделя,

Наглост! Ето думите на прокурорски син

От: Редактор -
2645
Наглост! Ето думите на прокурорски син
A
A
A

„Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение преди да му поставят гривната. Записите, които са ви дали, са на хора, които се движат по тротоара. Изрично казахме, че човекът е пресякъл улицата и е отишъл на отсрещното кафе, никой не посочи такъв запис. Изобщо не се учудвам“, заяви съпругата на нападнатия футболен треньор от прокурорския син Васил Михайлов в Перник. 

По думите ѝ е безсмислено да се подават сигнали, защото Васил Михайлов размахва среден пръст на българското правосъдие от собствения си дом и иронизира всичко казано.

 Пред камерата ни Михайлов каза още, че след излизането от ареста е ходил дори на дискотека„Той се надсмя над всички. Той е щастлив, знае как ще приключи всичко, всички ние знаехме. Даже съм учудена, че баща му не успя за по-кратко време да го извади. Ако имаше българско правосъдие, той нямаше да е на тази тераса, пушейки полугол на фона на всичко, което е направил“, добави Марияна Андонова.

мярката за неотклонение на Васил Михайлов беше изменена от „задържане под стража“ в „домашен арест“ и той беше пуснат от ареста в четвъртък.

Прокурорският син от Перник, който беше пуснат под домашен арест. В интервю само по bTV той заяви, че е нарушавал мярката си за неотклонение, в петък вечерта дори бил на дискотека. От МВР заявиха, че няма данни Васил Михайлов да е излизал от дома си.

Васил Михайлов пък призна, че е нападал хора, но само такива, които са с криминални регистрации.

Пред камерите Васил Михайлов и баща му Бисер Михайлов отказаха да коментират случилото сеСлед близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е вкъщи от пет дни. Няма право да напуска апартамента, в който е заявил, че ще бъде. Откакто е под домашен арест, са подавани сигнали, че е излизал навън.

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com