Мъж уби жена си и се самоуби в Ботевград

Причината е битов скандал, вероятна е изневяра на съпругата

Мъж уби жена си и се самоуби в Ботевград | StandartNews.com

Полицията намери мъртъв 42-годишния Любомир Аяров, заподозрян за убийството на 37-годишната Камелия Аярова в Ботевград. Тялото на Аяров е било открито в семейното му жилище, съобщи БНТ.

Около 3 часа сутринта е открито тялото. От полицията още не потвърждават, че тялото е открито в семейното жилище, но е сигурно, че става дума за самоубийство.

Все още не е сигурно, че едно от децата на семейството е станало свидетел на трагедията. От МВР обещават по-късно днес да дадат брифинг с подробности.

След семеен скандал, мъжът намушкал жена си и я убил. От полицията обявиха, че Любомир е имал и предишни криминални регистрации за нанасяне на телесни повреди.

Нова телевизия цитира свои източници, според които мъжът убива съпругата си, след като разбира, че тя му е изневерила. Тя е имала дългогодишна връзка с друг мъж.

Людмил и Камелия са се оженили през 2005 година. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9 години. През последния месец няма информация в семейството да е имало домашно насилие. Преди години Людмил е имал криминална регистрация за хулиганство.

Тялото на жената беше намерено на метри от шивашко ателие, в което работела. Скандалът между жената и мъжа обаче най-вероятно е започнал още докато жената е била на работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай