Милко Калайджиев пее на незаконен гуляй

Собственикът на кръчмата събрал гости за рожден ден

Милко Калайджиев пее на незаконен гуляй | StandartNews.com

Нерегламентирано частно парти събра над 30 души в заведение в пловдивския жк "Тракия", съобщиха БНТ и местният "Трафик Нюз".

Сигнал за нелегалния празник е получен в полицията. На място веднага са изпратени 15 служители на пловдивската дирекция.

От видеоклип се вижда, че на партито пее Милко Калайджиев, а ресторантът "Рибарника" е препълнен с хора, въпреки че според заповедта на здравния министър заведенията за хранене могат да работят само с доставки по домовете. 

Рожденият ден е на собственика на ресторанта - Димитър Тодоринов. Гостите пристигнали по негова покана, като влизали през задния вход с парола "Рождения ден на Митко"

Паркингът на заведението бил пълен със скъпи автомобили.

"Аз съм тук на гости, всичко е наред", заяви Милко Калайджиев.

Полицаи влязоха вътре за проверка, за да установят самоличността на всички присъстващи. Част от гостите обаче влязоха в пререкания с полицията. Чуват се обидни реплики и заплахи към служителите на реда. Някои от гостите се държат изключително арогантно. Обиждат униформените и някои дори посягат.

"Това е частно парти. Вие нямате право да влизате тук!" , заяви един от мъжете на служителите на реда.

Предстои да бъде установена самоличността на всички гости. Ще им бъдат съставени актове. Глоба очаква и собственика Тодоринов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай