Кървава драма в Стара Загора завърши с двама загинали

Военна прокуратура Пловдив е поела случая

Кървава драма в Стара Загора завърши с двама загинали | StandartNews.com

Млад военнослужещ е застрелял приятелката си в апартамент в Стара Загора след което се е самоубил. За случая потвърдиха от полицията, съобщава БНР.

Според отлично информирани източници на Радио Стара Загора са били произведени три изтрела, като първият е бил предупредителен. За инцидента се разбира след като майката на загиналото момиче подава сигнал в полицията тази сутрин, че не може да се свърже с дъщеря си.

Униформените отиват до дома на момичето, където намират двете мъртви тела. Пистолетът е намерен в ръката на военнослужещия. Най-вероятно причините за трагедията са лични. Преди два дни между двамата е избухнал скандал, при който мъжът е ударил главата си и е приет за лечение. Днес е бил изписан от лечебното заведение и така се стига до фаталния край.

 Военна прокуратура Пловдив поема случая. Тепърва ще се изисква справка от полицията дали са подавани сигнали за домашно насилие от жертвата. Прокуратурата ще уточни и дали действително самоубилият се военнослужещ е постъпвал в болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай