Крими експерт шокира с нова версия за изчезналия Александър

По думите му трябва да се провери кореспонденцията в семейството

Крими експерт шокира с нова версия за изчезналия Александър | StandartNews.com

Шести ден вече няма следа от изчезналия Александър. Фактът, че толкова време няма резултат ме навежда на мисълта, че става въпрос за отвличане. Друго обяснение няма. Това заяви в сутрешния блок на БНТ бившият директор на сектор "Издирване" към МВР Красимир Занев.

По думите му трябва да се провери кореспонденцията в семейството. Има данни, че майката е искала да вземе детето при нея, а бащата не го е пускал, поясни той.

Според Занев това е най-мащабната издирвателна акция до момента. Той уточни, че освен полицейските екипи са се включили и стотици доброволци от различни населени места. Занев посочи, че полицията и доброволците работят координирано по т.нар. горещи следи, но за съжалени до момента това не дава резултат.

Бившият директор на сектор "Издирване" призова и ловците да се включат в издирването на 12-годишният Александър. Той изрази мнение, че те могат да обходят райони, които не са проверявани до сега.

По думите на Занев, детето е нямало как да измине голямо разстояние за кратко време при изчезването му. Ако Александър е сам без вода и храна, трудно ще издържи, поясни той.

Занев посочи, че полицията използва всичките си налични ресурси. Той допълни, че издирването ще продължи. Той отправи апел периметъра на търсенето да се разшири и да се продължи издирването и във вътрешността на страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай