Крадци отмъкнаха анцузите на Хасан и Ибрахим

Крадци отмъкнаха анцузите на Хасан и Ибрахим | StandartNews.com

Талантливите близнаци плачат за любимите си екипи с надпис "България"

Хасан и Ибрахим са останали без любимите си анцузи с надпис "България". Разбойници задигнали екипите им от съблекалните в час по физическо, оплакал се баща им Дениз Игнатов. Талантливите пианисти, които прославиха страната ни на детската "Евровизия" заедно с Крисия, учат в "Сава Доброплодни" в Шумен. Децата не спирали да плачат и били доста разстроени. Татко им също е притеснен, че от школото не си мърдали пръста, за да открият изчезналите дрехи.

Анцузите били подарени на Хасан и Ибрахим по време на участие в страната. Дениз Игнатов е категоричен, че в школото има камери, които са записали кой точно е апашът, но ръководството не искало да разкрие случая. Полицията също не била уведомена, твърди "Блиц".

Преди време, сестрите на братята - Мерлин и Нермин, които също са близначки, били изключени заради агресивно поведение. Бащата смята това за несправедливо и твърди, че от училището неглижират таланта на децата му и дори опитвали да им пречат. Дениз Игнатов се закани, че ако децата му продължат да бъдат разстройвани, ще бъде принуден да ги премести в друго даскало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай