Петък,

Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки

От: Стандарт -
5310
Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки
A
A
A

Бистра Р. е жената, която бе вързана за радиатор и пребита от неизвестни мъжа в петък вечерта в софийския квартал „Манастирски ливади“. Криминалният инцидент стана в жилищна кооперация на булевард „Тодор Каблешков“.

От пресцентъра на МВР официално потвърдиха новината като заявиха, че на място веднага са били изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“.

Бистра Р. живее от години сама. Тя е била защитен свидетел по дело за „Килърите“ като всеки ден е била наблюдавана от цивилни полицаи пред блока си, твърди News24sofia.eu.

Сигнал на спешния телефон 112 е подаден от нейния съсед на втория етаж Димитър Иванов, който видял, че вратата на апартамента й е отворена широко и влязъл да види какво се случва, тогава видял, че жената е с множество следи от насилие, вързана със „свински опашки“ и с разкъсани дрехи.

Според неофициална информацията е имало и опит за изнасилване. Според източници от разследването Бистра е подавала многократно сигнали, че е била заплашвана с убийство и че щяла да бъде залята с киселина.

Полицейската охрана, която има жената, е назначена с постановление на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП). От пресцентъра на МВР заявиха, че образувано досъдебно производство по случая, предава lupa.bg.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com