Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки

Това е станало в софийски апартамент

Коя е жената, завързана за радиатор със свински опашки | StandartNews.com

Бистра Р. е жената, която бе вързана за радиатор и пребита от неизвестни мъжа в петък вечерта в софийския квартал „Манастирски ливади“. Криминалният инцидент стана в жилищна кооперация на булевард „Тодор Каблешков“.

От пресцентъра на МВР официално потвърдиха новината като заявиха, че на място веднага са били изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“.

Бистра Р. живее от години сама. Тя е била защитен свидетел по дело за „Килърите“ като всеки ден е била наблюдавана от цивилни полицаи пред блока си, твърди News24sofia.eu.

Сигнал на спешния телефон 112 е подаден от нейния съсед на втория етаж Димитър Иванов, който видял, че вратата на апартамента й е отворена широко и влязъл да види какво се случва, тогава видял, че жената е с множество следи от насилие, вързана със „свински опашки“ и с разкъсани дрехи.

Според неофициална информацията е имало и опит за изнасилване. Според източници от разследването Бистра е подавала многократно сигнали, че е била заплашвана с убийство и че щяла да бъде залята с киселина.

Полицейската охрана, която има жената, е назначена с постановление на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП). От пресцентъра на МВР заявиха, че образувано досъдебно производство по случая, предава lupa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай