Понеделник,

Камери заснели въоръжения обир в София

От: СТАНДАРТ -
290
Камери заснели въоръжения обир в София
A
A
A

Камери най-вероятно са заснели въоръжения обир, който стана снощи в София. Двама маскирани мъже нахлуха в магазин за хранителни стоки на ъгъла на ул. "Ивайло" и бул. "Христо Ботев" около 21 часа вчера. В обекта е имало две продавачки.

ВИЖ ОЩЕ: Въоръжен обир в София, има ранен (обновена)

В района е пълно с камери, които вече са иззети от полицията. Униформените имат насоки, кои са извършителите. По първоначална информация става въпрос за дребни крадци.

Както „Стандарт” съобщи снощи, маскираните са заплашили първо едната жена с огнестрелно оръжие. Тя е била навън, за да подрежда зеленчуци. В този момент другият крадец взел оборота от другата продавачка. Тя обаче успяла да натисне паник бутона и полицията дошла след 2 минути, но въоръжените мъже са изчезнали в неизвестна посока.

Липсващата сума е около 200-300 лева, по данни на жената. Тя не е пострадала, но е на 50 години и е изпаднала в нервна криза след случилото се. Жената е прегледана. Дадени са ѝ медикаменти, не се е наложила хоспитализация.

Двамата мъже се издирват.

"Предполагам някъде към 9 часа. Били са двама маскирани и с пистолети. Изплашени са, плачат", заяви друга жена, която работи наблизо.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Обир София