Изненада? Това ли е жената на Къро

От години Гери Кочанова живеела в ЮАР в голям дом и има икономка

Изненада? Това ли е жената на Къро | StandartNews.com

Както вече е ясно,  жертвите на разстрела в ЮАР са Къро и жена му, тяхната икономка и един охранител. За негова съпруга се спряга именно Гергана Кочанова, която е носителка на титлата „Мис България Вселена“ от 2007 година, пише lifeonline.bg

През 2015 година името на Гергана се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи на „Каменов“, припомнят те.

В публикациите от тогава се съобщава, че Къро е станал баща, а бебето се е появило на бял свят в началото на 2015 година. Дотогава Къро не е имал проблеми с правосъдието.

В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в огромно имение насред саваната, макар и в публикациите от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената изглеждат твърде съмнителни.

Проверка установи, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.

Според полицията в Кейптаун има 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 жени и 2 мъже на възраст между 40 и 50 години, но между тях няма непълнолетни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай