Горещи разкрития от ЮАР! Къде са децата на Къро

Какво твърдят местните медии

Горещи разкрития от ЮАР! Къде са децата на Къро | StandartNews.com

Журналисти от ЮАР дадоха своите коментари за знаковото убийство на Красимир Каменов - Къро и още трима души в Кейптаун.

„Имаше засилено полицейско присъствие в целия периметър на мястото на убийството. Течеше разследване, като полицаите търсиха всякакви доказателства и улики относно извършителите. Ние смятаме, че четиримата убити са имали някаква роднинска връзка или поне са били приятели.“

Това каза в ефира на Euronews PrimeTime относно убийството на Красимир Каменов-Къро журналистът от Eyewitness News Нчучузело Нене, който е сред първите, които са били на местопрестъплението.

Още за официалната версия на разследващите към този момент разказа и журналистът от Africanews Уандисуа Нтенгенто. Ето какво сподели тя:

Аз се свързах с полковник Андри Чайлд, шефът на полицията в Кейптаун и му зададох този въпрос - става ли дума за криминално провено лице.

Той ми изпрати официална позиция почти веднага. След това се свързах с говорителя на Министерството на вътрешните работи и от там сякаш не усетих да знаят тази информация. Полицията в Кейптаун обаче все още отказва да даде допълнителна информация за имената на убитите и поне малко обща информация за тях.

По време на касапницата в съседната стая са спяли двете невръстни дечица на Къро, които са станали свидетели на зверското убийство, но по чудо са били пощадени и оставени живи. Наследниците на престъпния бос са изведени от дома си и с тях работят медицински специалисти и психолози, допълват източници от Кейптаун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай