Филм на ужасите. Синът на убития швейцарец прегази човек

Шокиращи подробности около мистериозния случай

Филм на ужасите. Синът на убития швейцарец прегази човек | StandartNews.com

Не е за вярване, но случаят с убития швейцарски бизнесмен край София става все по-заплетен и шокиращ, тъй като вече е обвързан и с още една смърт.

ВИЖ ОЩЕ: Мистерията се разплита. Има задържан за убийството на швейцареца

След като разбрал за кончината на баща си, синът на Удо Ланге тръгнал от Швейцария. В София обаче блъснал пешеходец, който в последствие е починал. Това е довело до ареста му, съобщи Нова телевизия.

ВИЖ ОЩЕ: Обрат! Нови загадки около убийството на швейцарския бизнесмен

Швейцарският бизнесмен Удо Ланге беше намерен мъртъв в дома му, във вилното селище „Делта Хил” до Перник. 68-годишният мъж е женен за българка и живее у нас от години. Днес стана ясно, че има задържан за убийството му.

Заради заличаване на следите, в първите часове не е било ясно, че става въпрос за убийство. По-късно излезе и информацията, че в този момент синът на Ланге е в ареста, след като прегазил човек на пътя.

Бизнесменът е бил намерен мъртъв в четвъртък вечерта от съпругата му в гаража на дома им. Първоначално разследващите не забелязали следи от насилие. При аутопсията станало ясно, че мъжът е бил прострелян в шията, куршумът е стигнал чак до белия дроб и е засегнал две ребра. След това обаче се появи версията, че мъжът е промушен с шило.

Вътрешният министър Иван Демерджиев коментира случая. По думите му налице има опит за замаскиране на убийството.

Удо Ланге и съпругата му са развивали бизнес със силиконови изделия, който наскоро продали. Те са собственици и на хлебопекарна в баровското селище „Делта Хил”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай