ФБР с нова акция срещу криптокралицата Ружа. Наградата

Игнатова е 11-а по ред жена, включвана в топ 10 на най-издирваните от ФБР бегълци

ФБР с нова акция срещу криптокралицата Ружа. Наградата | StandartNews.com

Нова акция срещу криптокралицата Ружа Игнатова предприе ФБР.  То включи българската измамница в специално създаден подкаст, в който се разказва за 10-те най-издирвани бегълци, сред които е и нашенката.

Уточнява се, че Игнатова е 11-а по ред жена, включвана в топ 10 на най-издирваните от ФБР бегълци.

Така в поредния епизод на „ФБР отвътре“ пиарка на Бюрото разказва коя е Игнатова, как е зарибявала хората, щети за колко милиарда долара е нанесла и кога и къде е била видяна за последно.

В изданието се използват и записи от презентации, които Игнатова е правила, докато е набирала инвеститори за криптовалутата си One Coin. Целта е хората да могат да чуят гласа й.

Дава се най- общо описание на издирваната. „Игнатова е с кафяви очи, тъмнокестенява до черна коса, като се предполага, че тя вероятно е променила външността си. Описва се, че криптокралицата владее английски, немски и български език, както и кога е издадена заповедта за ареста й.

„Видяна е за последно на 25 октомври 2017 г., когато пътува от София до Атина и оттогава следите й се губят“.

Предполага се, че чрез фалшив паспорт тя пътува до България, Гърция, Русия или Обединените арабски емирства. Уточнява се също, че тя обича лукса. След което в подкаста се обяснява какво трябва да направи човек, ако разполага с информация за местонахождението й.

ФБР дори обяви награда от 100 000 долара за всеки, който предостави информация за местонахождението й. Според разследващите Игнатова е ужилила инвеститори с около 4 млрд. долара чрез платформата си за криптовалута One Coin.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай