Фаталната Деница плаши със самоубийство

Фаталната Деница плаши със самоубийство | StandartNews.com

Митко наръга Евгени при самозащита, твърди 17-годишната хубавица

"Евгени никога не каза, че ме обича, никога не го е показвал". Това заяви вчера 17-годишната Деница Димитрова пред Нова ТВ, за която се смята, че е ябълката на раздора между 19-годишния Митко Димитров и жертвата му Евгени Тодоров. 17-годишният боксьор бе наръган с дълъг кухненски нож в столичния ж.к. "Левски" и почина на автобусната спирка на рейс 79 от кръвозагуба. Полицаите не разрешили никой да не вдига тялото, докато не дойде линейка. Тя пристигнала 40 минути по-късно, когато било вече късно.

"Не съм аз причината за враждата между двете момчета", казва още Деница. Тя твърди, че никога не е имала интимна връзка с Евгени. "Първият път стояхме с гаджето ми на спирката. Евгени и приятелите му минаха и започнаха да се закачат с Митко, започнаха да го обиждат. Стана тогава боят. Разтърваха ги. Не подадохме жалба, понеже си мислехме, че няма да се повтори това. Беше ни страх", добавя Деница. "Въобще не разбрахме как стана всичко. Първо го наръгаха, след това ходеше, след това легна и започна да му тече кръв", разказва още момичето. "Знаех, че Митко носи нож, беше си го купил за самозащита. Страхуваше се, то да не дойде с други момчета, те също да изкарат нож. Беше като самозащита, никога не е планирал да убие някого", казва момичето. На въпроса: "Обичаш ли Митко? Деница отговаря приглушено - "Много!". "Ще го чакам. Просто не мога без него", казва Деница и се разплаква. През ума и дори минават мисли за самоубийство, затова майка й си е взела отпуск - за да я наглежда и утешава. Засега 19-годишният възлюбен на Деница остава в ареста. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство.

Над 200 души, приятели на наръгания Евгени Тодоров, пък се събраха във вторник вечерта на лобното място на 17-годишния републикански шампион по бокс от спортен клуб "Левски". Близките му създадоха и страница във "Фейсбук", която вече е събрала над 1500 почитатели, които изказват съболезнованията си за нелепата кончина на младото момче. На заглавната снимка Евгени е с майка си Таня, която до последно правела изкуствено дишане на сина си, чакайки линейката да дойде.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай