Ето кой заплаши Мутафчийски със смърт/ФОТО/

29-годишният Владислав може да получи до 5 г. затвор

Ето кой заплаши Мутафчийски със смърт/ФОТО/ | StandartNews.com
  • 29-годишният Владислав може да получи до 5 г. затвор

Мъжът, който отправи смъртна заплаха към ген. Венцислав Мутафчийски е родом от Кюстендил, но в момента живее в Пловдив. Владислав Стоилов е бивш възпитаник на Спортното училище в своя роден град. В момента е мотокарист във фирма за производство и рециклиране на европалети и скари в града под тепетата, съобщава "Марица.бг".

Владислав, който прати на ген. Мутафчийски есемес с текст: "Прати ми пари, че ще те погубя", е изключително активен в социалните мрежи. Всяка сутрин поздравява с „Добро утро“ и пожелава успешен ден на хората, а през деня разведрява работната обстановка, споделяйки вицове или забавни видеоклипове. В профила си споделя снимки на скъпи коли и оръжия, като по всичко личи и че е привърженик на ПФК Левски – София. Фен е и на купоните с приятели, което се вижда от запечатаните моменти на приготвяне на пържоли и на нескромни трапези.

Заради деянието си Владислав може да получи пет години лишаване от свобода, според чл. 144 от НК. В него пише: "За закана спрямо длъжностно лице или представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му, или спрямо лице, ползуващо се с международна защита, наказанието е лишаване от свобода до пет години".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай