Двойното убийство! Опасни връзки, 10 000 лв. и мръсни тайни

Смайващи подробности за ужаса край Лозен

Двойното убийство! Опасни връзки, 10 000 лв. и мръсни тайни | StandartNews.com

10 000 лв. и мръсни тайни за убийство и секс стоят в основата на двойния разстрел край софийското с. Лозен, което смрази цяла България днес.

ВИЖ ОЩЕ: Двойното убийство! Първи снимки на Чавдар, в дъното – любов и пари

Голяма сума пари - 10 000 лв, която застреляното 27-годишно момче е заело на сочения за двоен убиец Чавдар от село Лозен, е основната версия на разследващите. Като извършител е арестуван след издирване 34-годишният Чавдар Б.. Той бе закопчан в Айтос.

На второ място полицията проверява версията за интимна връзка между Чавдар и 18-годишната ученичка, която е втората жертва на мъжа, съобщава Нова тв. Проверява се употреба на алкохол и наркотици, преди да се стигне до убийството с боен пистолет на двамата.

По данни на разследването жертвите са знаели факти и обстоятелства, свързани с предходното обвинение на мъжа от Лозен - непредумишлено убийство на тогавашната му приятелка.

Според източници на Нова тв от разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни.

В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали, докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай