Двама души са застреляни в ловешко село

Двама души са застреляни в ловешко село | StandartNews.com

Ловеч. Съпрузи са открити мъртви с огнестрелни рани в ловешко село, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч. Те са намерени от сина им. Според съседите преди това между двамата е имало продължителен скандал. И двамата са застреляни в гърдите.

В 19.30 часа в Районно управление „Полиция"-Тетевен е получено съобщение от 27-годишния М. М. от село Галата, Ловешка област, за това, че 43-годишната му майка не отговаря на мобилния си телефон. По този повод е посетил дома на родителите си, намерил е входната врата на къщата в заключено състояние, след като е погледнал през прозореца е видял трупа на 48-годишния си баща и в страни от него на пода пушка.

На място е извършен оглед на местопроизшествие, при който се установи следното: входната врата на къщата се намери в заключено състояние, в стая на втория етаж на къщата беше намерен трупът на жената с огнестрелна рана в дясната част на гърдите. В съседна стая на същия етаж е намерен и трупът на съпругът й, също с огнестрелна рана в областта на гърдите. На пода непосредствено до трупа на мъжа е намерено законно притежавана от него ловна пушка надцевка, калибър 12 както и три броя гилзи калибър 12 на пода и една в пушката.

От проведените беседи и със сина е установено, че в събота цял след обяд двамата са били в конфликт, като са се карали на двора и впоследствие вътре в къщата. По данни на съседите, скандалът е приключил около 23.00 часа, като малко преди това са се чули изстрели.

Двата трупа са транспортирани в МБАЛ-Ловеч за аутопсия. Работата по случая продължава. В районното управление в Тетевен е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай