Диана Димитрова в полицията. Каза кой е човекът

Какво обясни адвокатът й Антон Станков

Диана Димитрова в полицията. Каза кой е човекът | StandartNews.com

"Тя посочи името на човека, както и конкретното място, където е станало, конкретната дата и конкретните свидетели". Това обясни адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков. Той обаче отказа да назове човека, назован от актрисата, чиято звезда изгря в сериала “Откраднат живот”

Почти месец след като обяви във Facebook, че е била жертва на побой по време на снимки, тя даде обяснения в СДВР. За разпита съобщи самата тя.

"Тази сутрин дадох показания в СДВР - Криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си. Днес е голям празник - Игнажден. Внимавайте кой ще ви “полази” и бъдете честити!, написа актрисата вчера.

Два часа и половина е продължил разпитът на Диана Димитрова в столичната полиция, която извършва проверка по случая. Антон Станков добави, че във властта на прокурора е да реши дали на базата на събраните факти и доказателства ще образува досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай