Събота,

Англия пропищя от "Крадлите на ролекси". Кои са двете красавици?

От: стандарт -
A
A
A

Две изключително красиви жени на възраст 20-30 години, с дълги тъмни коси и източноевропейски акцент успяват с хитра схема да откраднат скъпи часовници на десетки богати възрастни англичани, пише Дейли мейл.

Бандата им е наречена "Крадрите на ролекси", защото подбират богаташи, които носят на ръката си престижната швейцарска марка.

До този момент са ограбени над 14 мъже на преклонна възраст, които живеят сами в южната част на Великобритания

Двете крадли внимателно избират мишените си. Влизат в къщите им като се представят за членове на благотворителна организация, която набира подписи за петиции, които са дълбоко хуманни и екологични.

Докато едната беседва с мъжа и го моли да подпише фалшивата подписка, другата издебва момент, в който изкусно краде часовника.

Ето разказа на един от потърпевшите Алън Брюс:

"Подписвах петицията с лявата ръка, на която имах часовник Ролекс. След това една от девойките ме прегърна, за да ми благодари, че се присъединявам към петицията си. Когато затворих вратата, разбрах, че часовника ми го няма. Те обаче се бяха изпарили яко дим,"

Стойността на откраднатия часовник бил 14 000 паунда. Мъжът ги определил като "висококвалифицирани" обирджии, които вероятно са част от по-голяма банда.

По същото време аналогични кражби са станали на паркинга на известен голф клуб. Потърпевшите били мъже над 70 годишна възраст.

Кражбите започнали от миналата година, когато изпищяли четирима възрастни богати мъже.

Полиция засега не успява да хване крадлите, но любезно напомнили на господата да не си носят часовниците, особено на обществени места. И да се отнасят с подозрение към напористи млади жени.

 

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички