Медицински център „Уни Хоспитал“ посреща пациенти и в София

Центърът осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска помощ  и е оборудван с апаратура от последно поколение

Медицински център „Уни Хоспитал“ посреща пациенти и в София | StandartNews.com

Медицински център „Уни Хоспитал“ – София бе официално открит с тържествен водосвет. На церемонията присъстваха представители на здравните власти и регулатори, дипломатически мисии у нас, съсловни, неправителствени и  пациентски организации.

Медицински център „Уни Хоспитал“ – София ще осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска помощ и разполага с апаратура от най-съвременен тип за диагностика, изследвания и лечение. Екипът на центъра е формиран от доказани в областта си лекари с дългогодишна практика.

 „Вярвам, че МЦ „Уни Хоспитал“ - София ще се превърне в един от водещите в столицата. Центърът е продължение на мисията за устойчиво развитие на Асарел-Медет“, която ни кара да инвестираме в проекти в подкрепа на обществото и основните му стълбове – здравеопазване, образование и култура“, заяви при прерязването на лентата г-н Димитър  Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел Медет“ – компанията, която от години инвестира в повишаване на качеството на здравните услуги в България чрез МБАЛ „Уни Хоспитал“ – град Панагюрище.

МЦ „Уни Хоспитал“ – София ще отговори на нарасналия интерес на пациенти от чужбина към болницата в Панагюрище, с която ще изгради трайно и ефективно партньорство, за да се подобри и улесни достъпът им при пътуване за лечение в България.

„Центърът ще промени значението на еднодневната хирургия и терапия. Винаги поставяме пациента в центъра на системата и тук ще предоставим възможността за персонализирана, комплексна и висококачествена помощ“, подчерта при откриването д-р Явор Дренски, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“- Панагюрище и изпълнителен директор на „Асарел Панагюрище – Здраве“.

Медицинският център ще оказва медицински услуги в следните специалности: Акушерство и гинекология, Съдова хирургия, Кардиология, Гастроентерология, Ендокринология и болести на обмяната, Хирургия, Медицинска онкология, Лъчелечение, Ортопедия и травматология, Пластично-възстановителна и естетична хирургия, Дерматология, Нервни болести, Анестезиология и интензивно лечение и Клинична лаборатория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай