Петък,

Най-новата версия: К-19 бяга от анионите

От: стандарт -
250
Най-новата версия: К-19 бяга от анионите
A
A
A

 

"Въглеродният двуокис е в основата на епидемията – повиши се температурата на Световния океан, разтвореността на въглеродният двуокис намаля, а в околното пространство се увеличи от изгаряне на органични горива. Когато няма необходимото количество ултравиолетова радиация въглеродният двуокис не може да се трансформира в органична материя, затова са тези колебания". Това твърди в "Денят на живо с Наделина Анева" проф. Жеко Ганев, учен и изобретател.  Според него "коронавирусът чете колебанията на клетката ДНК. Когато имаме количество положителни йони, се получава така, че вирусът се активира. Когато отрицателните преобладават, той изобщо няма възможност да получава информация".

"Покрай водопади, планински гори преобладават отрицалтени йони“, твърди той и дава обяснение защо заразата утихна в Австралия.

"Там за последните 2 месеца няма новозаразени, имат 100 000 болни за една нощ на 11 ноември, при висока активност на атмосферата, тя се насища с отрицателни йони. В Европа преобладават стойностите на положителните йони десетки пъти над нормата – над 25 000 кв.км. озонова дупка. Тя създава предпоставки количеството на положителните йони въглероден двуокис да преобладава над отрицателните. Към преообладава отрицателните йони всичко е наред. В промишлените зони не са повече от 100 на открито, в домовете напълно липсват. Пак казвам, отговорът е дебалансът на йоните. Преобладават катионите", допълни той.

Според него основният консуматор на въглеродния двуокис са океаните, в момента изчезнаха доста течения и температурата се е повишила с градус и половина. Така в атмосферата двуокисът е с проценти повече.

"Използването на осветителни тела – луминесцентни, при температурното излъчване се получава море от положителни йони, те правят вирусът агресивен. Парното и климатиците също са източници на положителни йони.

Коронавирусът е зоовирус, няма намеса на човек. С 15 до 18 % е отслабнало магнитното поле на Земята", сподели гостът. "Навлизането на по-силно космическо въздействие на галактиката, където има милиони черни дупки, ни облъчва с много енергия и тя възпрепятства енергията на Земята. Когато чрез външни ел.магнитни въздействия се скъсяват двете основни връзки – AT връзките, така се създава благоприятна среда за коронавируса, той започва да действа като биологически компютър, предава информация и организира вирусите, създават репликации", коментира проф. Ганев.

"Категорично ще има COVID-21, но до февруари-март ковида ще изчерпа възможностите си. Между март и октомври ще има затишие, а през 2022 г. ще имаме нова вълна, може да се направят от 4 до 6 мутации, всяка една по-сложна. Епидемията се дължи на небрежността ни към околната среда", смята проф. Жеко Ганев.


Всички новини от категория Заразата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com