Руснак предупреди за голяма опасност от режима на Путин

Той не обвинява българи, унгарци и словаци, които вярват на пропагандата на Кремъл

Руснак предупреди за голяма опасност от режима на Путин | StandartNews.com

Путиновият режим е много близо до употребата на ядрено оръжие, предупреди в интервю за БНР руският журналист Александър Сотник, който живее и работи в Словакия.

"Военно-промишленият комплекс на практика е разрушен и няма как да бъде въздигнат от тези руини. Китай така или иначе няма да даде съгласие на Северна Корея за доставки на оръжие по простата причина, че много от техните оръжия съдържат части, произведени в Китай. А сам руският военно-промишлен комплекс няма да може да носи всичко това на своите плещи. Той ще се изтощи много скоро. И точно затова ядрените настроения в Русия и обкръжението на Путин само ще растат като някакво решение на проблемите с магическа пръчка", каза Сотник.

Той не обвинява българи, унгарци и словаци, които вярват на пропагандата на Кремъл.

"Русия е като пещера -  изключително изостанала и потънала в руини. Само Москва, Санкт Петербург и още няколко града не са. На практика няма Русия, това е фантом. Но единственото, което Путин успя да направи и то блестящо, е да издигне работата на спецслужбите на невероятно високо професионално ниво. Същото важи и за внедряването на агентурата и разбира се, за пропагандата. Всичко това е докарано до блясък. Нивото на пропаганда, което Кремъл владее, Гьобелс дори не е сънувал", заяви Александър Сотник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай