Експерт разтресе света! Смазващи думи за Путин

Украински политолог с драматични прогнози за войната

Експерт разтресе света! Смазващи думи за Путин | StandartNews.com

Руският президент Владимир Путин в момента се бори да използва последната възможност за атака. До 1 май Украйна ще разполага с така нареченото „оръжие на победата“, а Русия ще претърпи катастрофално поражение, пише УНИАН.

„До 1 май Украйна ще разполага с така наречените „оръжия на победата“ - танкове, бронетранспортьори, артилерия, стрелящи на 160, а може би и на 320 километра. GLSDB, които разширяват нашите възможности до 160 километра. И ако говорим за заплахи за удари срещу Москва, тогава този въпрос ще бъде решен с ракети Storm Shadow. И авиация", каза политологът и публицист Андрей Пионтковски в интервю за украинската медия.

Експертът прогнозира голямо катастрофално поражение за Русия през май - превземането на Мелитопол и обкръжаването на Кримската групировка, което ще задейства политическия финал в бункера, в който вече зрее сериозен конфликт:

Във всеки фашистки режим конфликтът между генералите и фюрера е неизбежен. Някой трябва да посочи другия виновен и по този начин да го осъди на смърт. Те разбират какво е искал да направи с тях с всички тези атаки. Той ги доведе до същия сценарий като Сталин, който застреля 50 генерали през юли 1941 г.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай