Шведски тийнедйжър падна фатално от балкон в Слънчев бряг

Шведски тийнедйжър падна фатално от балкон в Слънчев бряг  | StandartNews.com

19-годишен турист от Швеция загина след полет от 11 етаж в Слънчев бряг. Трагичният инцидент е станал малко след 23 часа в сряда. Шведът Джим Самберг е паднал от терасата на стаята си в хотел "Свежест" и е загинал на място. Трупът му е бил обезобразен, твърдят очевидци на трагедията.

Младият чужденец е бил в нетрезво състояние. Минути преди фаталния полет от терасата, той се прибрал след дълъг гуляй по баровете. Шведът бил с компания приятели, които изглеждали видимо подпийнали. Младежите се прибрали по стаите си на 11-я етаж, където продължили веселбата. Гостите в хотела чували превъзбудените им викове. Глъчката секнала изведнъж, след като шведът полетял в смъртоносен скок. Според очевидци от компанията му, той се опитвал да прескочи през терасата на стаята си в съседната. Докато прескачал балкона Джим се подхлъзнал, изгубил равновесие и паднал надолу.

Районът на местопроизшествието своевременно е отцепен от полицейските служители и е извършен щателен оглед. Според разследващи по трупа няма следи от насилие. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина" към МБАЛ – Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай