Лукс и удоволствия в Елените

Лукс и удоволствия в Елените | StandartNews.com

Живеем вглъбени в себе си и проблемите. Живеем, мечтаейки за ваканцията, през която ще имаме всичко в едно - красота, прекрасна природа, слънце, комфорт, безгрижие, повече поводи за усмивки и време за любимите хора на изгодна цена! Роял Клуб Виктория Вилидж-Елените предлага всичко това на едно място!

Там ще се насладите на изискана атмосфера, романтични изживявания на морския бряг, разнообразно меню и напитки без компромис в качеството. Освен трите задължителни хранения за деня (закуска, обяд и вечеря) се предлагат и късна и следобедна закуска, както и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки през целия ден. Можете да ядете колкото искате и да се наслаждавате с чаша вино в ръка на красивите природни гледки! При All Inclusive не се налага да мислите кога, къде и какво ще хапнете през деня. Срещате се с хора с подобно на вашето мислене, които са избрали този вариант на релакс и спокойствие, както и затворен комплекс за хора със сходни желания за ваканция. Тук има възможности за много летни приключения, водни спортове и прекрасни аниматори за малки и големи. Тематични вечери, изпълнени с много настроение и забавление, ви очакват. Комплексът дава и възможности да купите подаръци или сувенири за близките си хора или просто спомен от морето.

Роял Клуб Виктория Вилидж-Елените предлага на своите гости екзотиката в уникален стил с 212 двуетажни вили с 424 стаи и 35 триетажни със 105 стаи. Всички вили са с южно изложение и изглед към морето. Стаите разполагат с тераса, телефон, климатик, SАТ-TV, минибар, баня със сешоар, а фамилните апартаменти и с вана.

Четиризвездните хотели тук са рай за релакс. Хотел "Роял парк" предлага на своите гости 114 апартамента в различни конфигурации, 318 двойни стаи (възможност за допълнително легло) и 64 свързани апартамента.

Хотел "Андалусия бийч" разполага с няколко разнообразни заведения. В ресторант "Таляна", който работи по системата пълен пансион, може да избирате измежду средиземноморска, европейска и българска кухня. Майстор-готвачите я приготвят топла, разнообразна и вкусна всеки ден от вашия престой. За освежаващо питие може да се отбиете в изискания "Лоби бар" на хотела, където същевременно ще разгледате старинни съдове, датиращи от различни епохи. А барът при басейна на хотела ще ви даде възможност да се насладите едновременно на слънцето и водата.

Хотел "Роял бей" има 15 апартамента, 15 просторни фамилни стаи с възможност за 2 допълнителни легла и 135 двойни стаи с възможност за допълнително легло. Ресторантът при хотела е на пълен пансион, който изненадва с многото избрани образци от европейската и местната кухня. В горещите летни дни красивата морска тераса ще бъде вашият фаворит. Лоби барът е с красива морска тераса, отворена директно към морето. Басейн барът предлага освежаващи питиета, докато се наслаждавате на слънцето и водата.

В хотел "Атриум бийч" основният ресторант също работи по системата all inclusive. Като асортимент може да избирате измежду средиземноморска, европейска и българска кухня, приготвена от майстори готвачи. Ако сте настроени изискано, заповядайте в стилната атмосфера на "Лоби бар". И тук има бар при басейна с освежителни коктейли под слънчевите лъчи. Ако имате нужда от уединение, заповядайте в нощния "Пиано бар", който впечатлява със своята богата и тежка атмосфера.

Спортният и спа център в Елените е оборудван с модерна фитнес зала, турска баня, джакузи, масаж (7 вида процедури). На разположение е здравословен "Витамин бар".

Плажът е много богат на възможности за водни спортове - сърф, яхти, канута, водни колела, моторни джетове, парашути.

В Анимационния център може да се играе дартс, има пневматични пушки, организират се групи по аеробика, плажен волейбол, стречинг, водна гимнастика, водна топка.

За да опознаете красотите на родното ни Черноморие, като изберете вълнуващото пътешествие към Елените, направете резервацията си много по-рано. Така ще избегнете разочарованията. Поканете приятелите си и се забавлявайте заедно!

Изживейте вашето лято по неповторим начин в Роял Клуб Виктория Вилидж-Елените! И гарантирано - ще се върнете отново, за да съберете спомените си от миналата ваканция и сътворите нови. Ще живеете с надеждата за следващото лято като в песента:

Ах, морето! Ах, морето!

В мен остава...

То навярно е, което ме спасява...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай