Ангелкова се снима със звезди на Боливуд

Ангелкова се снима със звезди на Боливуд | StandartNews.com

Министърът на туризма Николина Ангелкова се снима за спомен със звезди на Боливуд, дошли у нас за своята продукция. Това стана ясно от официалния й фейсбук профил.

Индийските филмови звезди Аджай Девган и Каджол са отново в България. Аджай Девган снима у нас най-новия си филм „Shivaay". Екипът им вече бе на снимки в Родопите, Рила и в околностите на София. Проектът на Аджай Девган е от най-обсъжданите бъдещи филми сред киноманите в Индия, а за неговия бюджет звездата казва – „не питайте, прекалено е скъп", обясни тя под фотоса с индийските актьори.

"Много българи бяха наети за работа по продукцията, а страната ни става все по-популярна в Индия. Благодарих на Девган и за поредния му жест – преди няколко седмици той сподели в you tube клип с красотите на българските планини, а всеки пост, в който споменава страната ни в социалните мрежи събира по няколко хиляди харесвания", добавя още Ангелкова.

По-рано тази година министърът на туризма се срещна с най-голямата звезда на Боливуд Шарук Кхан. Двамата разговаряха на снимачната площадка в Ню Бояна Филмс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай