Yettel пусна отстъпка за AirPods 3rd Gen с Lightning Case заедно с iPhone 14

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане

Yettel пусна отстъпка за AirPods 3rd Gen с Lightning Case заедно с iPhone 14 | StandartNews.com
  • Офертата е валидна до края на април с покупката на всеки смарт телефон от последната серия на Apple

Този април Yettel предоставя страхотна възможност на всички верни почитатели на Apple, които планират да се сдобият със смартфон от последната серия iPhone 14. Независимо дали става въпрос за някоя от модификациите на iPhone 14, или за iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro или за най-мощния iPhone 14 Max, при покупка потребителите могат да се възползват от цели 200 лв. отстъпка от редовната цена на най-новите APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Case и така да ги вземат само за 199,99 лв. вместо за 399,99 лв. По този начин с новия смартфон от актуалната 14-а серия клиентите могат да се сдобият и с последното поколение безжични слушалки на Apple на супер цена.

Офертата важи при сключване на договор за мобилни услуги с план по избор за 24 месеца в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора с въвеждане на промокод AIRPODS, без да е необходимо продуктът да се добавя отделно в кошницата.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case са изключено леки, с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Стъблото им е с 33% по-късно от това на предишното поколение, а към него е включен и сензор за управление на музиката и разговорите. Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук – жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно, за да проследяват движенията на главата, така че звукът от слушалките звучи сякаш носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути в красивия кейс дават цял час с любимото аудио съдържание. С възможността за зареждане от Lightning Charging Case потребителите се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че да са верен спътник на потребителите навсякъде – и в тежките тренировки, и дори когато се появи дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент на Apple за максимално лесно управление.

Слушалките са отлично допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между всеки iPhone 14 и слушалките гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай