Yettel предлага смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

До края на май потребителите взимат страхотни модели

Yettel предлага смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга | StandartNews.com
  • До края на май потребителите взимат страхотни модели с план Total Unlimited и започват да плащат след края на лятото

Безгрижно лято с чудесен нов смарт телефон могат да си подарят потребителите още през май с нова страхотна оферта от Yettel. До края на месеца операторът предлага разнообразни модели на водещи брандове, които могат да бъдат взети на лизинг за 0 лв. през първите 3 месеца с план Total Unlimited и договор за 2 години. Така клиентите, които искат да влязат в най-активния сезон от годината с актуален апарат, могат да започнат да го изплащат чак в края на лятото. А за гарантирано по-дълъг живот на любимото устройство всички модели, закупени от Yettel, идват не с 2, а с 3 години безплатна гаранция. Клиентите имат възможността да комбинират избрания смартфон и с по-достъпен план Total и договор за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от договора за лизинг.

Списъкът с изкушаващите лизингови оферти може да бъде намерен на сайта на мобилния оператор и в цялата търговска мрежа, а клиентите избират измежду някои от най-популярните смартфони на SAMSUNG, както и от модели на Motorola, Xiaomi, Realme, TCL и HUAWEI.      

SAMSUNG Galaxy A14 5G 64GB e сред достъпните и особено удобни смартфони на марката. Залага на приятни класически форми и идва с голяма 5000 mAh батерия, която в комбинация с енергийно ефективния хардуер обещава по-дълъг живот, достигащ спокойно до два дни с едно зареждане. Смартфонът е с PLS LCD 6,6" дисплей с максимална честота на опресняване от 90Hz и с тройна камера с основен сензор 50MP с F/1.8, който предлага и дигитален зуум до 10x. SAMSUNG Galaxy A14 работи с осемядрен процесор Exynos1330, има 4GB RAM, а една от  полезните характеристики е наличието на 3.5 мм стерео жак, с който потребителите могат да използват своите любими жични слушалки. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 16,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

SAMSUNG Galaxy A34 5G 128GB идва с изчистен и елегантен дизайн в разнообразни цветове. Смартфонът разполага  със страхотен 6,6“ Super AMOLED екран с подобрената технология Vision Booster и честота на опресняване от 120 Hz. Потребителите могат да се наслаждават на огромно количество съдържание, да правят и съхраняват снимки, видео и различни приложения, разчитайки на 6GB оперативна памет и 128 пространство за съхранение, плюс поддръжка за microSD карта до 1TB.

Моделът създава изображения с кристално качество дори при ниска осветеност или ярка светлина, като използва водещите иновации на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект, за своята тройна камера. Тя е с  48MP основен сензор, а работата му се допълва от 8 MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро снимки.  Благодарение на батерията с капацитет от 5000 mAh Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при стандартно ползване потребителите могат да се насладят на до два дни ползване. Разходът на енергия пък се оптимизира въз основа на начина, по-който потребителят използва своя телефон чрез функцията Adaptive Battery. При покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 24,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB  впечатлява с визия и с 6,4 Super AMOLED екран, усъвършенстван за още по-добра видимост на открито. С подобрената  технология Vision Booster и честота на опресняване от 120 Hz, екранът следва потребителите навсякъде, независимост от условията на осветеност. Моделът работи с осемядрен процесор Exynos 1380 (5nm) и има вградена 5000 mAh батерия, с 25W кабелно зареждане. Смартфонът възпроизвежда и създава видео с удивителна яснота, като се справя с трептенето и размазването с подобрена оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видео изображението (VDIS). Дори ако ръцете са нестабилни или се снима в движение, потребителите могат да бъдат сигурни, че ще създадат страхотно съдържание. При покупка на лизинг с план Total Unlimited потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 30,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

Сред палитрата промоционални модели може да бъдат намерени още достъпният SAMSUNG Galaxy A04s 32GB, MOTOROLA Moto G72 128GB със страхотна 108MP камера, както и XIAOMI Redmi Note 12 128GB и неговата 5G версия. Сред актуалните предложени са и Realme C55 128GB, HUAWEI Nova Y70 128GB и HUAWEI Nova 10 SE 128GB.

Повече за поделите, цените и условията на промоцията можете да намерите на сайта на Yettel.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай