Услугата multiSIM на Yettel идва с часовниците Apple Watch Series 7 LTE и SE LTE

Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага новата гама LTE часовници

Услугата multiSIM на Yettel идва с часовниците Apple Watch Series 7 LTE и SE LTE | StandartNews.com
  • Моделите с eSIM са в продажба за първи път у нас в мрежата на оператора
  • Yettel даде официален старт на продажбите на Apple Watch Series 7 и SE с LTE  функционалност

Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага новата гама LTE часовници. Потребителите могат да се възползват от пълната функционалност на eSIM моделите благодарение на услугата на оператора multiSim. Тя предоставя възможност на потребителите да използват един и същ номер едновременно за своя смартфон и часовника си.

С комбинацията от услугата и новия Apple часовник клиентите на Yettel могат да провеждат важните си разговори дори когато са сред природата или на плажа, без своя смартфон наблизо. Отговарянето на чат съобщения никога не е било по-лесно, тъй като също може да стане директно от часовника, без наличие на смартфон. Освен всичко това притежателите на новите часовници, работещи с услугата multiSIM, могат да слушат любимата си музика онлайн, директно  от часовника, без техният iPhone да е наблизо.

За всички, решили да се възползват от eSIM версията на Apple Watch Series 7 или SE с multiSIM, Yettel предоставя безплатен период на използване на услугата от 6 месеца. Активацията на multiSIM услугата става изключително лесно и само в няколко стъпки, като единственото изискване е телефонът, с който ще се използва часовникът, да е iPhone 6S или по-нов с операционна система iOS 15.5 или по-нова. Всичко става бързо и през мобилното приложение Watch.

Наличен в размери 41 мм и 45 мм Apple Watch Series 7 с eSIM функционалност освен с алуминиев корпус в различни цветове, може да бъде закупен и с зашеметяващ корпус от неръждаема стомана.

Apple Watch Series 7 LTE 41mm Aluminium Case Sport Band се предлага на цена от 42,69 лв. на лизинг или 999,99 лв. в брой.

Повече информация за продажбите можете да намерите тук.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай