Петък,

Тим ВИЖЪН България внедри CRM система за инициативата „Предприемачи в клас“

От: Екип на Стандарт -
290
Тим ВИЖЪН България внедри CRM система за инициативата „Предприемачи в клас“
A
A
A

Инициативата „Предприемачи в клас“ вече управлява дейността си в подкрепа на българското образование с помощта на водещото CRM решение Microsoft Dynamics 365 Sales, внедрено от българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България. Инициативата „Предприемачи в клас“ е една от дейностите на сдружение ИНКРЕДА, а нейна мисия е да вдъхновява и променя нагласите на учениците в България чрез споделянето на истински предприемачески истории, които пренасят реалния живот в клас. Всичко това се постига чрез организирането на различни типове събития, при които предприемачи разказват за своя опит и професионален път пред ученици от цялата страна.

„Възможността да разполагаме с единна система, в която лесно да можем да проследяваме комуникацията с всеки учител/училище и предприемач, и отделните детайли, свързани с провежданите от нас събития облекчи значително дейността на „Предприемачи в клас“ – споделя Мира Кръстева, директор на инициативата. „Използването на CRM системата Microsoft Dynamics 365 Sales ни помогна да автоматизираме голяма част от нашата работа и да съкратим времето, необходимо за организиране на събитията и проследяване на обратната връзка от тях. За нас беше много важно да изолираме възможността от разминаване на данни или неволни грешки” – допълва още тя.

Софтуерното решение предоставя широк спектър от справки и отчети, които подпомагат „Предприемачи в клас“ при проследяване изпълнението на постигнати договорености и поети ангажименти, а вградените възможности за групов мейлинг позволяват да се реализират информационни кампании и да се проследяват резултатите от тях.  Съществена част от проекта е реализирането на изцяло обвързан с Microsoft Dynamics 365 Sales потребителски портал, който улеснява регистрацията на училища и предприемачи и записва получените данни директно в базата данни на системата. Порталът същевременно подпомага връзката между училищата, желаещи да проведат събития в рамките на инициативата и предприемачите, които искат да споделят своя опит и професионален път с техните ученици.

Приносът на Тим ВИЖЪН България се състои във внедряването и настройката на CRM решението Microsoft Dynamics 365 Sales и интегрирането му с други приложения от семейството на Microsoft като Power Automate, Dynamics 365 Customer Voice, Power Apps Portals и други, които обхващат в максимална степен различните аспекти от дейността на инициативата. “Богатата функционалност на CRM решението, както и достъпните условия на Microsoft, направиха софтуерната система правилното решение за нуждите на „Предприемачи в клас“, а Тим ВИЖЪН България – предпочитаният технологичен партньор за реализирането на този проект” – посочва Даниела Димова, Маркетинг експерт от българската софтуерна компания.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички