Тим ВИЖЪН България внедри CRM система за инициативата „Предприемачи в клас“

Софтуерното решение предоставя широк спектър от справки и отчети, които подпомагат „Предприемачи в клас“

Тим ВИЖЪН България внедри CRM система за инициативата „Предприемачи в клас“ | StandartNews.com

Инициативата „Предприемачи в клас“ вече управлява дейността си в подкрепа на българското образование с помощта на водещото CRM решение Microsoft Dynamics 365 Sales, внедрено от българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България. Инициативата „Предприемачи в клас“ е една от дейностите на сдружение ИНКРЕДА, а нейна мисия е да вдъхновява и променя нагласите на учениците в България чрез споделянето на истински предприемачески истории, които пренасят реалния живот в клас. Всичко това се постига чрез организирането на различни типове събития, при които предприемачи разказват за своя опит и професионален път пред ученици от цялата страна.

„Възможността да разполагаме с единна система, в която лесно да можем да проследяваме комуникацията с всеки учител/училище и предприемач, и отделните детайли, свързани с провежданите от нас събития облекчи значително дейността на „Предприемачи в клас“ – споделя Мира Кръстева, директор на инициативата. „Използването на CRM системата Microsoft Dynamics 365 Sales ни помогна да автоматизираме голяма част от нашата работа и да съкратим времето, необходимо за организиране на събитията и проследяване на обратната връзка от тях. За нас беше много важно да изолираме възможността от разминаване на данни или неволни грешки” – допълва още тя.

Софтуерното решение предоставя широк спектър от справки и отчети, които подпомагат „Предприемачи в клас“ при проследяване изпълнението на постигнати договорености и поети ангажименти, а вградените възможности за групов мейлинг позволяват да се реализират информационни кампании и да се проследяват резултатите от тях.  Съществена част от проекта е реализирането на изцяло обвързан с Microsoft Dynamics 365 Sales потребителски портал, който улеснява регистрацията на училища и предприемачи и записва получените данни директно в базата данни на системата. Порталът същевременно подпомага връзката между училищата, желаещи да проведат събития в рамките на инициативата и предприемачите, които искат да споделят своя опит и професионален път с техните ученици.

Приносът на Тим ВИЖЪН България се състои във внедряването и настройката на CRM решението Microsoft Dynamics 365 Sales и интегрирането му с други приложения от семейството на Microsoft като Power Automate, Dynamics 365 Customer Voice, Power Apps Portals и други, които обхващат в максимална степен различните аспекти от дейността на инициативата. “Богатата функционалност на CRM решението, както и достъпните условия на Microsoft, направиха софтуерната система правилното решение за нуждите на „Предприемачи в клас“, а Тим ВИЖЪН България – предпочитаният технологичен партньор за реализирането на този проект” – посочва Даниела Димова, Маркетинг експерт от българската софтуерна компания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай