TikTok тества нова функция без разсейване

За момента функцията е в тестови режим

TikTok тества нова функция без разсейване | StandartNews.com

TikTok тества нова функция, която ще позволи превъртане без разсейване в приложението. Новата функция, която се нарича „изчистен режим“, в момента е в ограничено тестване с избрани потребители. Режимът Clear премахва цялата бъркотия на екрана, като надписи и бутони, когато преглеждате съдържание в приложението.

Екранните снимки, публикувани от потребителите, показват, че след като се активира режимът за изчистване, вече няма да виждате потребителски имена, надписи, аудио информация и други. В някои случаи изглежда, че можете да се отървете и от бутоните за харесване, коментари и споделяне, за да имате изживяване при гледане без разсейване.

Потребителите, които са част от ограничения тест и имат достъп до изчистен режим, ще видят опцията, когато докоснат и задържат екрана. След като направите това, настройката „Clear Mode“ ще се появи под бутона „Добавяне към любими“ в менюто. Щракването върху него ще задейства изживяването при гледане без разсейване.

Ако бъде въведена напълно, новата функция може да бъде добре дошло допълнение за хората, които искат да се отърват от претрупването на екрана и просто да се съсредоточат върху съдържанието, което преглеждат. Изчистен режим може да бъде полезен и в случаи, когато потребителски имена и надписи в крайна сметка покриват важни части от видеоклип.

Режимът е в ограничено тестване и не е известно кога или дали TikTok планира да го пусне до по-широка аудитория.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай