Threads пуска уеб версия

Това е поредната актуализация на приложението

Threads пуска уеб версия | StandartNews.com

Threads пуска своята дългоочаквана уеб версия. Актуализацията  поставя новата платформа една крачка по-близо до пресъздаването на функциите, предлагани от съперника X, платформата, известна преди като Twitter, и може да помогне за възобновяване на растежа на потребителите след период на застой.

Компанията майка Meta казва, че потребителите на Threads скоро ще могат да влизат, публикуват, преглеждат и взаимодействат с други публикации чрез браузър на настолен компютър, тъй като уеб версията ще бъде пусната за потребителите през следващите дни. Компанията казва, че планира да добави още функции за настолен компютър в бъдеще. 

Threads стартира в началото на юли със зашеметяващ успех, като събра повече от 100 милиона регистрации през първата седмица на фона на месеците хаос в Twitter. Но еуфорията изчезна донякъде, след като потребителите осъзнаха, че на платформата й липсват много от функциите, които направиха Twitter популярен, като актуални теми, стабилни функции за търсене и директни съобщения. Threads непрекъснато пуска по-малки актуализации, но горещо търсената уеб версия може да помогне за възобновяване на по-силната ангажираност на потребителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай