Телевизионният сериал по играта Halo с първи официален трейлър

Сериите започват на 24 март тази година

Телевизионният сериал по играта Halo с първи официален трейлър | StandartNews.com

За много фенове на видеоигрите от поредицата Halo, чакането най-сетне приключи. Paramount Plus представи първия официален трейлър на дългоочаквания телевизионен сериал.  Видеото представя епична и визуално достоверна адаптация на популярния франчайз.

Трейлърът носи със себе си и дата на излизане. Премиерата на телевизионния сериал Halo ще бъде в стрийминг услугата на Paramount Plus на 24 март 2022 г. Продукцията по игрите разказва историята за войната между хората и Завета през 26-и век. Master Chief (Пабло Шрайбер) и неговият партньор - изкуствен интелект Кортана (Джен Тейлър) се опитват да спрат извънземната заплаха и геноцид срещу човечеството.

 

Макар че предстоящата телевизионна адаптация изглежда ще се придържа доста близо до основните принципи на Halo, тя също така изглежда ще поеме по коренно различен път по отношение на историята.  Както вече беше обяснено от Франк О'Конър, директор по развитието на Halo, телевизионният сериал съществува на собствена "времева линия". Това позволява на неговите сценааристи да избират елементи от съществуващите "предания за Halo, история, канон и герои, където и да са те, за да имат смисъл за един линеен разказ", без да нарушават "основния канон" на Halo.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай