Telegram въвежда персонализирани звуци за известия

Вече има и нови емоджита за храна

Telegram въвежда персонализирани звуци за известия | StandartNews.com

В нова актуализация Telegram обяви, че позволява на потребителите да задават индивидуален звук като свой тон за уведомяване. Можете да използвате кратки аудио файлове, качени от вашия телефон, и да запазвате гласови съобщения като тонове за известия от чат.

Telegram уточнява, че в момента поддържа аудио файлове и гласови съобщения под 300 КБ и с дължина по-малко от пет секунди. Можете да зададете звук на конкретни чатове или цели групи чатове от менюто Настройки > Известия и звуци. Ако нямате звук, който искате да използвате веднага, можете да избирате от множество опции, достъпни от канала на Telegram .

Освен персонализирани тонове за уведомяване, Telegram също така въведе персонализирано времетраене на заглушаване. Преди можехте да заглушавате известията само за един час, осем часа или два дни, но новата актуализация ви дава много повече опции. Сега функцията е малко по-практична, ако искате да поставите на пауза известия по време на 30-минутно шофиране, например, или дори за много по-дълъг период от два месеца, ако сте в продължителна почивка. Актуализацията включва и автоматично изтриване.

Сред промените са още подобрен превод в приложението на iOS, който поддържа точно толкова езици, колкото версията на Telegram за Android. Приложението за съобщения вече ви позволява да промените размера на прозореца на плейъра в режим картина в картина на Android, като ви позволява да използвате пръстите си, за да преоразмерите прозореца или да натиснете бутона „X“, за да затворите екрана.

Има и нови анимирани емоджита за храна, ако искате да включите торба с пуканки или сиропирана купчина палачинки към вашите съобщения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай