Спецификациите на Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro са публикувани дни преди старта

Визуално новите смартфони на Google много приличат на моделите от предишното поколение

Спецификациите на Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro са публикувани дни преди старта | StandartNews.com

Официалното представяне на новите смартфони Google Pixel 7 ще се състои след няколко дни, на 6 октомври. Напоследък имаше много слухове за тези устройства, но сега пълните спецификации на смартфоните Pixel 7 и Pixel 7 Pro бяха публикувани онлайн.

Подробни характеристики на смартфоните Pixel 7 и Pixel 7 Pro се появиха в канала Telegram на Google News, като се твърди, че един от абонатите му е открил данните на уебсайта на тайванския телекомуникационен оператор. Публикуваните данни до голяма степен съвпадат с предишни изтичания на информация.

Визуално новите смартфони на Google много приличат на моделите от предишното поколение. И двете устройства са базирани на собствения процесор Tensor G2 на Google и ще се предлагат във версии със 128 и 256 GB памет. Новите устройства на компанията се отличават със защита от вода и прах IP68, както и с поддръжка на отключване с лице или пръстов отпечатък. И двата смартфона разполагат с 50-мегапикселова основна камера, която е допълнена от 12-мегапикселов модул с ултраширок ъгъл. Отпред има 10,8-мегапикселова камера, която може да записва 4K видео.

Pixel 7 Pro има по-голям 6,7-инчов OLED дисплей с QHD+ резолюция и 120Hz честота на опресняване. Основната камера на смартфона, освен вече споменатите сензори, има 48-мегапикселов телефото обектив и поддържа автофокус. В същото време Pixel 7 се предлага с 6,3-инчов OLED дисплей с FHD+ резолюция и честота на опресняване 90 Hz. Имайте предвид също, че Pixel 7 ще се предлага с 8 GB RAM, а Pixel 7 Pro - с 12 GB RAM.

Заслужава да се спомене поддръжката на 5-кратно оптично увеличение и 30-кратно цифрово увеличение в Pixel 7 Pro. Съобщава се, че и двете устройства поддържат кабелно и безжично зареждане. Pixel 7 поддържа бързо зареждане с до 21 W, а Pixel 7 Pro - с до 23 W, което е по-малко от много други смартфони с Android, които вече са на пазара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай