Събота,

Специална изненада очаква любителите на детските часовници MyKi в Yettel

От: Стандарт -
479
Специална изненада очаква любителите на детските часовници MyKi в Yettel
A
A
A
  • Всички налични MyKi модели в онлайн магазина, закупени с план Джуниър, идват в комплект с чанта за рисуване

Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят някой от удобните детски часовници с проследяване MyKi Watch от онлайн магазина на мобилния оператор, в комплект с красива чанта от анимационния сериал Paw Patrol.  В нея могат да се намерят тематични материали за рисуване, моливи и пастели.

Всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel могат да се сдобият с най-достъпния модел MyKi Touch, чиято цена е само 19,99 лв. с план Джуниър 13,99. Въпреки по-скромните му възможности, чрез часовника родителите имат възможност да следят местоположението на детето си. Моделът спазва напълно идеята на серията устройства. Той е симпатичен за малчугана и бързо може да стане негов любимец, тъй като при разработката му е взето мнението на младежи между 4 и 12 години. Същевременно устройството работи и като GPS тракер в помощ на родителите. С MyKi touch детето не остава без контрол и винаги знаете къде се намира то. MyKi часовниците засичат текущото местонахождение на детето както на открито, така и на закрито и изпращат данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона на родителя. Самият часовник е с цветен и чувствителен на допир 1,22-инчов екран с резолюция 240x240 DPI и има 2 иконки за бързо набиране на родители. Номерата, които могат да звънят на часовника, също са предварително дефинирани.

MyKi Watch 4 LITE е друга  версия на часовника с по-богата функционалност. Той е подходящ и за по-големи деца. Освен важните функции за проследяване и организиране на обажданията, моделът разполага с възможности за чат с родителите и изпращане на снимки от вградената камера. Часовникът има приложения като вграден крачкомер, математическа игра и възможност за създаване на аларми, които да напомнят за важните дейности и задачи от деня. Цената на модела е 69,99 лв. с Джуниър 13,99 и до края  на юни устройството се продава в комплект с Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Освен с основната си функционалност за проследяване и контрол над гласовите обаждания, този модел е изцяло водоустойчив и разполага с IP 67 сертификат. Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и дори видео обаждания, както и чат функции. Любопитна е възможността децата да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката, тя трябва да бъде одобрена през мобилното приложение на двата часовника, така че родителите да продължават да имат контрол. MyKi 4 проследява и активността на детето през деня благодарение на вградения крачкомер. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 109,99 лв. с Джуниър 13,99. С онлайн покупката му потребителите получават в комплект и специалната Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички