Телефонът ни ликува! Най-мощното преносимо зарядно

То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както и да зарежда множество джаджи наведнъж

Телефонът ни ликува! Най-мощното преносимо зарядно | StandartNews.com

То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както и да зарежда множество джаджи наведнъж

 

Производителят на първокласна периферия и оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg представи новото си мощно преносимо зарядно устройство Powerbank USB-C PD 100W 38400. То се отличава с компактен и стилен дизайн, алуминиев корпус, голям капацитет и много висока производителност.

Моделът може да зарежда всякакви смартфони и лаптопи, захранвани с USB-C, на пълна скорост, както и различни други портативни устройства. Разполага с два входа и три изхода. Поддържа стандарти USB-A и USB-C PD 100W. Това му позволява да удължи значително нашата работоспособност дори и на места, където нямаме постоянен достъп до електричество.

Батерията е литиево-йонна и е с впечатляващия капацитет от 38 400 милиамперчаса. Новото преносимо powerbank устройство може да зареди смартфон цели 16 пъти, както и да зарежда множество устройства наведнъж. Поддържа също и възможност за зареждане на друго устройство, докато се зарежда самото то. Всичко това го прави особено подходящо за командировки и работа в движение, защото разполага с капацитет да обезпечи с енергия малък фирмен екип, но същевременно е достатъчно компактно и удобно за носене навсякъде.

Powerbank USB-C PD 100W 38400 се предлага с пет години гаранция.

Повече информация за модела има тук:

https://sandberg.bg/bg/product/powerbank-usb-c-pd-100w-38400

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай