Realme 11 Pro+ 5G пристига в Европа през юни

Главният изпълнителен директор на Realme Europe Франсис Уонг заяви: “С Realme 11 Pro+ 5G сме развълнувани да видим резултатите от тясното сътрудничество между Samsung и Realme за максимизиране на потенциала на 200 МР сензор за изображения”

Realme 11 Pro+ 5G пристига в Европа през юни | StandartNews.com

По време на събитието Mobile Photography Innovation в Ню Йорк, Realme потвърди, че дебютиралият на 10 май в Китай Realme 11 Pro+ 5G, който използва 200 МР OIS SuperZoom сензор, ще бъде наличен в Европа през юни.

Обновеният сензор Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom в Realme 11 Pro+ 5G е базиран на надградена система с размер на сензора до 1/1.4”, размер на пиксела 2,24 μm и бленда f/1,69. Всичко това се предлага на водещо ниво в същия ценови диапазон, което е огромен скок, в сравнение с конкурентите, използващи още сензор IMX766.

С технологията In-sensor Zoom, Realme 11 Pro+ 5G може да поддържа 2х/4х режим на увеличение без загуби, който позволява на сензора да превключва между различни режими на изображението, за да се постигне същия брой реални пиксели в различни фокусни сегменти, така че композицията на фотографията да е по-свободна и снимането да е ясно отдалеч и отблизо. В резултат на това Realme 11 Pro+ 5G е първият мобилен телефон в индустрията, оборудван с 4х увеличение без загуби, а разделителната способност на изображението в този фокусен сегмент е с 242% по-висока от тази на подобни продукти.

Realme 11 Pro+ 5G предлага и други интересни функции на камерата, като Super Group Portrait и One Take, които използват интелигентна композиция с AI алгоритъм за генериране на множество снимки с “най-добър ъгъл” едновременно.

Главният изпълнителен директор на Realme Europe, Франсис Уонг заяви по време на събитието: “С Realme 11 Pro+ 5G сме развълнувани да видим резултатите от тясното сътрудничество между Samsung и Realme за максимизиране на потенциала на 200 МР сензор за изображения”.

Европейската версия на Realme 11 Pro+ 5G ще бъде с 12 GB RAM и 512 GB памет и се очаква и в България след средата на юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай