Представиха Realme GT Neo 3 за феновете на Наруто

Характеристиките на апарата не са се променили, за разлика от дизайна на смартфона.

Представиха Realme GT Neo 3 за феновете на Наруто | StandartNews.com

В допълнение към специалните аксесоари, които препращат към анимето и идват с джаджата, смартфонът има окраска, напомняща дрехите на главния герой от поредицата, както и разпознаваема гравюра, разположена до модула на камерата, съобщава GizmoChina.

Софтуерът на модела все още не е показана в действие, но вероятно ще получи вдъхновена от Наруто тема, икони на приложения и системни звуци. От гледна точка на характеристиките на устройството - то е все същото Realme GT Neo 3, представено в края на март.

Моделът има 6,7-инчов дисплей с Full HD+ резолюция, 120Hz честота на опресняване, 1000Hz честота на дискретизация при докосване и поддръжка на HDR10+. Устройството се задвижва от мощен чип MediaTek Dimensity 8100 с поддръжка на 5G.

Джаджата е известна с тройната си камера с 50-мегапикселов основен сензор Sony IMX 766 и със своето зареждане - батерията с капацитет 4500 mAh поддържа технологията за бързо зареждане UltraDart с мощност до 150 W, което прави устройството един от най-бързо зареждащите се телефони в света.

Realme GT Neo 3 Naruto Edition с 12/256 GB памет е планирано да бъде пуснат на пазара в Китай на 31 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай