Опитва ли се Мъск да избегне спаринга със Зукърбърг

Според милиардера, има нужда от операция

Опитва ли се Мъск да избегне спаринга със Зукърбърг | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск каза, че може да се нуждае от операция и планира да направи ядрено-магнитен резонанс на врата и горната част на гърба, според публикация в X, бившият Twitter.

Мъск, който освен в Tesla заема и висши ръководни позиции в X, SpaceX и Neuralink, добави, че ще научи повече тази седмица. Ако Мъск в крайна сметка се нуждае от операция, състоянието му може поне временно да го лиши от множеството му изпълнителни роли. Това може също да забави предложения спаринг мач между него и Марк Зукърбърг. 

Двамата милиардери се карат един на друг онлайн, откакто Meta стартира своя нов сайт за социални медии Threads , който мнозина смятат за алтернатива на X. Двойката се съгласи да стигне до физически удари, въпреки че остава неясно дали действително ще има бой в клетка.

В неделя Мъск каза, че битката ще бъде предавана по X и че всички приходи ще отидат за благотворителност за ветерани. Зукърбърг каза в публикация в Threads в неделя, че е предложил 26 август като дата за мача, но Мъск не е потвърдил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай