OnePlus ще представи концептуален смартфон синя със „кръвоносна система“ след седмица

Все още не е ясно предназначението на тези дизайнерски елементи

OnePlus ще представи концептуален смартфон синя със „кръвоносна система“ след седмица | StandartNews.com

Въпреки неотдавнашната премиера на OnePlus 11, компанията вече подготвя интересен нов продукт. По-рано OnePlus обеща да покаже новия си концептуален смартфон на предстоящия Световен мобилен конгрес (MWC) 2023, a междувременно бяха разкрити някои интригуващи подробности за напълно безумния дизайн под формата на "кръвоносна система" на гърба на устройството.

OnePlus публикува две снимки на новата концепция. Телефонът е базиран на дизайнерския език на OnePlus 11, особено за острова на камерата на гърба. Това, което е уникално тук обаче, са "ледено сините тръбопроводи". Самата компания е сравнила тези "тръбопроводи" с кръвоносни съдове.

Все още не е ясно предназначението на тези дизайнерски елементи. Възможно е обаче те да напомнят за конкретен телефон на друга компания. Очевидно тези сини ивици или тръбопроводи ще бъдат видими за потребителя и може би това е на път да се превърне в норма за дизайна на смартфоните. Достатъчно е да припомним, че Nothing (създадена от основателя на OnePlus) първа заложи на подобен дизайн в Nothing Phone (1) и не сгреши.

За щастие, чакането е кратко - очаква се компанията да представи най-новия си концептуален смартфон на Световния мобилен конгрес 2023 в Барселона на 27 февруари. Въпреки че изглежда зашеметяващо, важно е да се разбере, че телефон с този дизайн може изобщо да не влезе в продажба. Концепцията е начин да се покажат на публиката възможностите на марката. Да се надяваме, че ще видим тази технология в бъдещ телефон на OnePlus.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай