Нека партито започне с новия високоговорител на Sony SRS-XV800

Sony представи новия високоговорител SRS-XV800 със силен бас и кристален звук, създаден за партита

Нека партито започне с новия високоговорител на Sony SRS-XV800 | StandartNews.com

Sony представи новия високоговорител SRS-XV800 със силен бас и кристален звук, създаден за партита. Независимо дали организирате епично парти или се наслаждавате на любимия си филм или предаване, този високоговорител ще ви осигури мощен звук във всеки ъгъл на стаята, каквото и да слушате, откъдето и да го слушате.

Мощен съраунд звук за по-големи партита

SRS-XV800 използва технологията Omni-directional Party Sound, която доставя мощен звук до всеки ъгъл на стаята. Пет високочестотни високоговорителя осигуряват ясен звук от предната и от задната част на високоговорителя. Всичко това се допълва от мощен бас, който дори усещате с тялото си, благодарение на специалният X-Balanced Speaker.

X-Balanced Speaker е с почти правоъгълна диафрагма, която не само осигурява максимална площ на високоговорителя, но и увеличава звуковото налягане за по-дълбок, ударен бас, по-малко изкривяване и по-ясни вокали.

Мощен звук в движение

Благодарение на вградената батерия на SRS-XV800, осигуряваща до 25 часа музика, партито може да продължи дълго. Ако забележите, че батерията свършва, не се притеснявайте. С помощта на бързото зареждане, получавате заряд за 3 часа в работен режим само с 10-минутно зареждане.

С вградените колела и дръжка ще придвижите SRS-XV800 до всяко парти с лекота. Винаги когато пожелаете да го преместите, просто хванете удобната дръжка за пренасяне и го наклонете.

Индиректното осветление възпроизвежда фонова светлина, с която да съживите стаята си по начин, който отговаря на вашия уникален стил. Подарете си завладяващи изживявания, като просто пуснете музика от високоговорителя - светлините автоматично ще се синхронизират с ритъма на музиката и ще създадат пленителен спектакъл от цветове.

Нови изживявания пред екрана

Свържете SRS-XV800 с вашия телевизор.  Така комбинирате звука от телевизора с двата задни високочестотни високоговорителя на SRS-XV800 и специалният му X-Balanced Speaker. По този начин вие си осигурявате по-пълноценни изживявания пред екрана с по-дълбок бас и реалистични високи честоти. Звуковите вълни се отразяват от стените и ви обгръщат със звук от всички страни. Функцията TV Sound Booster ви позволява да се насладите на подобрено качество на звука за всяко аудио-визуално съдържание като изпълнения на живо, видео клипове филми, спортни предавания и др.

Удобен и бърз старт на всяко парти

SRS-XV800 предлага два отделни входа за караоке и китара, интуитивен осветен сензорен панел, клас на водоустойчивост IPX4 и Bluetooth® Fast Pair за AndroidTM, за да слушате своята музика по-лесно, където и да сте.

Sony | Music Center и Fiestable 

Новият SRS-XV800 е съвместим с приложенията Sony | Music Center и Fiestable. С приложението Sony | Music Center можете да избирате плейлисти и да променяте режимите на осветлението и звука, докато сте на дансинга. Fiestable ви дава достъп до забавни функции, с които да създадете най-добрата парти атмосфера, като например създаване на парти плейлист, караоке функции, включително Voice Changer и Echo, DJ управление и добавяне на звукови ефекти.

С мисъл за околната среда

Продуктите на Sony са разработени не само да осигуряват отлично качество на звука, но и с мисъл за опазването на околната среда. За части от тялото на SRS-XV800 е използвана оригиналното разработената за Sony рециклирана пластмаса. Това отразява ангажимента на Sony да намали негативното въздействие на продуктите на компанията върху околната среда.

Цени и наличност 

 SRS-XV800 ще бъде наличен а продажба в от м. май 2023 г. на приблизителна цена на дребно от 1399 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай