Можете да видите коледната украса в Белия дом с Google Street View

Резиденцията на американския президент е добавена към услугата за първи път

Можете да видите коледната украса в Белия дом с Google Street View | StandartNews.com

Вече можете да разгледате коледната украса в Белия дом във Вашингтон с помощта Google Street View. Технологичният гигант за първи път добави официалната резиденция на президента на САЩ към местата, които могат да бъдат „посетени“ от потребителите в интернет.

Сега те имат възможност да направят виртуална разходка из помещенията на сградата и да добият представа как живее и работи настоящият държавен глава Джо Байдън. Както и в каква обстановка ще посрещне предстоящите празници.

Пресцентърът на първата дама по-рано обяви, че президентската администрация ще стартира интерактивни изживявания за разглеждане на декорациите на Белия дом тази година. Освен това, към 360-градусовото изживяване на Street View, вече има обиколка „Почивка в Белия дом“ в мобилните и уеб приложенията на White House Experience.

Оттам отбелязват, че обиколките на живо в момента не са достъпни за обществеността поради пандемията от Covid-19. Ето защо тези виртуални преживявания може да са единственият начин да разгледате едно от най-популярните места в света.

Белият дом е само един от многото исторически обекти, които можете да видите в Street View. Имате възможност да се насладите също така на Паласио де ла Монеда в Чили, Тадж Махал, пирамидите в Гиза, двореца „Версай“ и Колизеума, както и много други.

А тук ще намерите още новини oт технологичния свят!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай