Motorola представи новите си сгъваеми смартфони razr 40 и razr 40 ultra

Смартфоните със сгъваеми дисплеи постепенно се превръщат от нишов подсегмент във все по-масов клас устройства

Motorola представи новите си сгъваеми смартфони razr 40 и razr 40 ultra | StandartNews.com

* Компанията стъпва на своите традиции при сгъваемите мобилни телефони

* Акцентът е върху най-големия външен дисплей на сгъваем смартфон, наличен в Motorola razr 40 ultra

* Моделите разполагат с разнообразна и иновативна система от камери

 

Смартфоните със сгъваеми дисплеи постепенно се превръщат от нишов подсегмент във все по-масов клас устройства. Със сигурност тяхната популярност ще се увеличи с представените току що нови сгъваеми модели motorola razr 40 и razr 40 ultra. Тяхната премиера се състоя миналата нощ и показа две устройства, които имат множество уникални характеристики както в дизайна, така и във функционалността.

Компанията стъпва на традициите си като един от първите създатели на сгъваеми мобилни телефони, още в ерата на второто поколение мобилни комуникации. Тогава motorola Razr се превърна в своеобразен еталон в сектора и предефинира представата ни за телефон. Сега с новите модели razr 40 и razr 40 ultra производителят е на път да го направи отново. Едновременно с това той запазва и усещането за симбиоза между технологично устройство и моден аксесоар.

motorola razr 40 ultra Glacier Blue

Motorola razr 40 ultra идва с най-големия и интерактивен външен дисплей

Безспорно фокусът е върху модела razr 40 ultra, който има модерен, изключително удобен джобен дизайн и е най-тънкият сгъваем смартфон на пазара в затворено състояние. Устройството включва мощния мобилен процесор Snapdragon 8+ Gen 1, дълготрайна батерия и се отличава с най-големия външен дисплей от всички флип телефони. Той е pOLED с диагонал 3,6-инча и честота на опресняване до 144 Hz, което обезпечава напълно безпроблемно скролване на уебсайтове.

Потребителите могат да използват смартфона под различни ъгли благодарение на технологията Flex View, която предлага нови начини за взаимодействие, заснемане и създаване. Те могат също да накланят устройството под ъгъл, за да преглеждат лесно рецепти, докато готвят, да следват треньор по спорт онлайн, да провеждат видеочат с приятели и др. Нещо повече – те могат също да използват телефона си като статив за заснемане на изображения и видеоклипове с опцията за hands-free запис.

Повече за сгъваемите смартфони razr 40 и razr 40 ultra на Motorola вижте в Pixelmedia.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай