Сряда,

Кои са най-интересните неща, които можем да правим онлайн?

От: Екип на Стандарт -
200
Кои са най-интересните неща, които можем да правим онлайн?
A
A
A

Онлайн забавленията никак не са за подценяване. И пандемията от Covid-19, заради която бяхме принудени да прекараме дълги месеци вкъщи, доказа това. Но дори и след като коронакризата отмине, много от нас ще продължат да се развличат по този начин заради огромното разнообразие и удобството, което мрежата предлага.

Ето кои са най-интересните неща, които можем да правим в интернет.

Гледане на видеоклипове

Видеоклиповете са чудесен начин да убиете време, защото са „пасивни“ и не изискват никакви усилия. Не е нужно да правите нищо – просто седнете и се наслаждавайте. Толкова дълго, колкото искате.

Видеоклиповете обаче не трябва да са безсмислени! В YouTube има десетки канали, които са едновременно забавни и образователни.

Такива видеоклипове са страхотни, когато ви е скучно онлайн, защото те не са просто забавни за гледане, но могат да ви научат на нови неща и дори да ви помогнат да бъдете по-проницателен и съпричастен човек.

Видеоигри

Има много игри, които да практикувате онлайн: с пъзел, стратегически и военни игри, дори онлайн настолни игри и т.н.

Ако ви е скучно и имате нужда от онлайн забавление, ето две по-малко известни игри, за които наистина трябва да знаете - The Wiki Game и GeoGuessr. Първата е базирана на проучването на статии в Wikipedia. Тя ви дава начална и крайна статия и вашата цел е да се придвижвате от едната до другата, като щракнете само върху вътрешни връзки в Wikipedia.

GeoGuessr пък използва Street View, за да ви отведе до места по целия свят и вашата цел е да се огледате и да познаете къде се намирате. Вашият резултат зависи от това колко близо е предположението ви до действителното местоположение. Има няколко различни карти, които можете да изберете, за да ограничите обхвата от възможни местоположения.

Слушане на подкасти

Подкастите са чудесен източник на забавление. В момента се правят хиляди такива и има поне по един за всеки възможен вкус и интерес.

Подкастите също са чудесни за предизвикване на личностно израстване. Можете да научите много за управлението на парите и да се измъкнете от дългове от подкасти за лични финанси. Освен това има такива поредица за управление на времето от производителност.

Тъй като от повечето приложения могат да изтеглят подкасти за слушане офлайн, това е чудесен начин да убиете скуката при дълги пътувания до работа, когато чакате среща или дори докато вършите домакинска работа.

Спортни залози

Спортните залози са нещо, което милиони хора обожават и на което просто не могат да устоят. Все пак спортът е нещо, което обединява милиони и дори милиарди сърца в едно, напомнят експертите от Betano.

Във водещите уебсайтове за онлайн спортни залози можете да залагате на различни дисциплини, отбори и играчи, а често пъти и на лайфстайл събития, избори и други. Така съчетавате полезното с приятното, позволявайки си да спечелите и доста изкушаващи суми пари.

Четене на комикси или електронни книги

Знаете ли, че има няколко начина да четете комикси онлайн безплатно? Не само любителски уебкомикси, които се предлагат безплатно, но дори можете да четете дори такива от DC, Marvel и Vertigo, без да плащате за това.

Електронните книги са друг чудесен източник на онлайн забавление. Има няколко страхотни сайтове за теглене на безплатни електронни книги със заглавия, вариращи от класика до съвременна фантастика. Можете да получите часове стойност за забавление от една електронна книга и можете да носите хиляди от тях със себе си по всяко време на телефона или електронния си четец.

Стартиране на ново хоби

Едно от най-креативните неща, които можете да правите, когато ви е скучно, е да научите ново хоби. Като се имат предвид последните тенденции в интернет, можете лесно да научите множество хобита и да ги комбинирате в източник на допълнителен доход (като ваши собствени видеоклипове в YouTube, подкасти, мобилни приложения, снимки и други).

Или можете да забравите за парите и да се съсредоточите само върху щастието. Някои добри неща, които да се занимавате, включват писане, рисуване, градинарство и фотография.

Тук може да прочетете повече технологични новини!


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията