Huawei P60 Pro се предлага с до 200 лева отстъпка в А1

Флагманът идва в комплект с безжични слушалки TTEC Mode и с до 200 лева отстъпка с план от А1

Huawei P60 Pro се предлага с до 200 лева отстъпка в А1 | StandartNews.com

Днес стартират продажбите на новия флагман Huawei P60 Pro и А1 има специално предложение за любителите на мобилната фотография. До 30 юни смартфонът може да се закупи в комплект с безжични слушалки ttec Mode и с до 200 лева отстъпка с план Unlimited. Huawei P60 Pro е наличен в магазините на телекома и онлайн на A1.bg както в брой, така и на изпращане.

Според авторитетната лаборатория DXOMark, флагманът на Huawei разполага с най-добрата смартфон камера в момента. P60 Pro има тройна камера, която се състои от 48MP Ultra Lightning сензор с оптична стабилизация и F1.4-4.0. Вторият сензор е 13МР ултраширокоъгълен с F2.2, а третият e 48MP телефото с F2.1 и оптична стабилизация. Камерите използват системата XMAGE и изкуствен интелект за подобряване на качеството на изображенията. Селфи камерата е 13 MP. Благодарение на тези технологии, създаването на висококачествени снимки може да бъде лесно при много слаба светлина и не само от голямо разстояние, но и от близко, предлагайки ефекта на макро фотографията.

Моделът идва с четворно извит 6,67-инчов LTPO OLED дисплей със 120 Hz адаптивна честота на опресняване за по-дълъг живот на батерията и невероятно стилен дизайн с перлена текстура, като всяко устройство в цвета Rococo Pearl има уникална шарка на гърба. Екранът е защитен от Kunlun стъкло – свръхздрава технология с милиарди нано кристали, позволяващи сигурност и издръжливост при падане. Въпреки впечатляващата си издръжливост, P60 Pro е тънък само 8,3 мм, което го прави удобен за носене и допринася за неговата елегантност.

Друга впечатляваща характеристика на смартфона е батерията с капацитет 4815 mAh, позволяваща бързо кабелно зареждане от 0 до 50% за 10 минути, както и 50 W безжично зареждане. Моделът използва процесор Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM и 256 GB пространство за съхранение на информация.

Huawei P60 Pro идва в комплект със слушалки ttec Mode и се предлага в два цвята – мраморно бяло и черно. Цените на модела започват от 56,99 лева на месец или 1 129,99 лева в брой с включена 200 лева отстъпка при подписване на двугодишен договор за мобилен план Unlimited Ultra.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай