Вторник,

Булсатком с ново приложение за Android и iOS устройства

От: Стандарт -
1014
Булсатком с ново приложение за Android и iOS устройства
A
A
A
  • b.boxapp поддържа всички модерни интерактивни ТВ функционалности
  • Може да се активира като основна или допълнителна услуга

Приложението b.boxapp за гледане на интерактивна телевизия от Булсатком вече е достъпно за всички мобилни устройства с операционни системи Android и iOS. Клиентите на Булсатком могат да изтеглят приложението от Google play или от App store на своя смартфон, iPAD или таблет и да се насладят на любимите си ТВ канали и актуални предавания.

b.boxapp е мобилна версия на вече съществуващата услуга b.box на Булсатком, работеща върху AndroidTV устройства. Мобилната версия поддържа всички модерни интерактивни функционалности на b.box като гледане на ТВ канали в реално време и на записи, подредени в интелигентен архив. Използвайки приложението b.boxapp, клиентите могат да стартират отначало предаване на живо, да го превъртат или да го задържат на пауза. Разполагат с бърз достъп до топ 100 най-гледани филми и предавания, подредени по жанрове и записани до 7 дни назад, както и със супер-обогатена детайлна информация за предаванията, включително за категории, актьори и сценарий. 

За по-голямо удобство и комфорт, приложението b.boxapp може да се използва с една потребителска регистрация от различни телевизори или мобилни устройства, като броят на едновременните гледания е до 4 и зависи от броя платени b.box и b.boxapp приемници към всеки абонамент за ТВ услуги.

Клиентите на Булсатком могат да гледат всичките си любими канали чрез b.boxapp в чужбина, в рамките на държавите от Европейския Съюз, в съответствие с регулацията на ЕС за трансгранична преносимост на онлайн съдържание.

„С мобилното приложение b.boxapp, даваме възможност на клиентите ни да имат свободата и гъвкавостта на избора да гледат качествено ТВ съдържание по всяко време, на различни устройства в ръката, в автобуса, в парка, на плажа, включително и в чужбина. За нас в Булсатком е важно да не спираме темповете на иновация, така че нашите клиенти да имат достъп до услуги, конкуриращи се с най-добрите такива по света.“, коментира Станислав Георгиев, изпълнителен директор на „Булсатком“.

Приложението b.boxapp може да се използва както като основна услуга, така и като допълнителна. Всеки може да стане нов клиент на Булсатком, използвайки приложението като основна услуга и заплащайки съответния основен ТВ план в България. За съществуващи ТВ клиенти на компанията, приложението може да се добави като допълнителна услуга срещу 4.99 лв. на месец.

С b.boxapp получавате достъп до 240+ ТВ канала, от които над 130+ с HD качество, 8 в 4К качество и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком.  


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички